MERIAHKAN SUSU BADAN

Hai mommies. Saya baru 22hari berpantang tapi susu dah drop , kalau sebelum ni dapat 3oz now dah jadi 1oz je . Ada tips tak untuk meriahkan balik susu badan ? Susah hati lah susu jadi drop ni . Help me please mommies 😭#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

tips pertama , jgn stress jgn susah hati . tips ke 2 byk kan minum air masak . ke3 kalau sy dlu sy minum susu kurma jenama tamar milk pack warna coklet alhamdulillah meriah susu . bykkan mkn lobak putih . 4. kerapkan lg bg anak susu sbb bila baby nyonyot susu tu dia rangsang susu utk keluar . yg pnting jgn stress tau . semoga dipermudahkan urusan 🫶🏼

12mo trước

Baik puan . Terima kasih atas di atas perkongsian puan .

mcamana tau susu drop? amount susu pump x menentukan jumlah sebenar susu tu lagi2 kalau anak kerap direct feeding.. susu terhasil based on supply and demand.. kerap baby menyusu maka byk la susu tu berdasarkn bbyk mana yg baby minum tu..bkn sikit tp memng baby perut kecik

12mo trước

Baik puan . Terima kasih atas di atas perkongsian puan . 😊