Air gula klinik swasta

Hai mommies. sapa yang pernah minum air gula klinik swasta? Sedap ke rasa dia ya#firsttimemom

19 Các câu trả lời

For me, if anyone can say air gula tu sedap, you are different germ!! Hahahaha mmg laij macam ya if anyone boleh kata air gula tu sedap!!🤣 I minum kat KPJ, perisa oren. Tak sedap!! Sbb kita bukan jenis yg makan gula berlebihan. Unless kalau org yg kuat makan manis, sedap la kot bagi dia. Hahaha and people said, kat KK lagi teruk rasa dia 😂 So, if you rasa you tak blh terima benda2 pelik, spend some money just go to swasta la. Still tak sedap, but better ka kot rasanya. Best of luck & semoga takde kencing manis sis!

3d trước

And doctor I pun cakap, yg I minum di KPJ ni is much much better berbanding di KK. Tu pun I rasa nak muntah! But yes dia sejuk & refreshing, cuma sbb terlalu manis (nama pun air gula), and kita tak biasa, so my body susah nak adapt!! I tak dapat bayangkan kalau air gula yg KK tu entah apa la jadi kat I 🤣 and pls bring your husband supaya dia boleh support kita bagi motivasi utk habiskan air gula tu. Hahahaha it was such a great experience but I mmg omg, taknak ingat dah how terrible it taste!😂

Air gula dekat klinik swasta ada iras2 rasa macam air budak2 yg botol kecik tu (kemanisan dia), tp lagi manis lah. Minum sejuk2 dan sekali nafas. Bayangkan tu air manis yg budak2 punya tu hahahhaha minum habiskan terus. Da habis kumur2 dgn air masak. Oren okay berbanding apple (sbb pernah rasa 2 tu je 😂).

Saya …diorng bagi brand barikel perisa oren. Sejuk2 mmg sdap la bagi saya. Skali teguk je mcm xpuas minum pula. 🤣 xtau la mmg sdap ke atau sbab saya lapar ke masatu ntah la. Pastu bagi saya xde la manis leting mcm yg orng katakan … so so je manis dia. 😅 Alhamdulillah xsangkut gdm

3d trước

Sama la buat kat swasta sbab bersalin swasta juga🤣 Alhamdulillah smpai melahirkan pun xde gdm. Even berat naik total 17kg 🤪

sedap. beza byk ya dgn KK. minum yg swasta perisa anggur. kalau jenis yg biasa minum manis tu, rasa mcm minum air sirap dkt kenduri tu, yg ais tak dan cair dah minum tu. rasa yg KK punya MashaAllah terus rasa nk muntah sbb dia kosong and lagi pekat.

hospital sunway medical sedap. rasa mcm minum vitamin c yg Flavettes or brand Guardian tu. flavour oren. minum tadi tak sampai seminit habis. 🫢

Sekali minum yg kosong. Muntah terus walaupun pun gelas kecik. 3 kali minum yg perisa oren walaupun rasa nk muntah tapi masih boleh tahan. 🤭

sy xpenah minum kt swasta tapi kk punya pun sedap lah, sy pernah dpt oren, anggur, kosong pun penah. yg kosong punya mcm ada rasa laici sikit.

4d trước

Kk saya tak bg beli kt farmasi. Kena minum yg dibancuh. So kena tanya nurse dulu boleh or tak beli. Kalau tak buang duit je beli pastu nurse suruh simpan

penah rse yg anggur (dibancuh).. sdap sgt rse mcm air gas fanta anggur tp xde gas.. lg plak dpt sejuk2.. total dlm rm30-35..

saya minum strawberi. sedap tapi manis dia tetap sama sis. saya tetap rasa nak muntah tapi tahan sbb bayar kan huhu

4d trước

Haha berapa ya dia charge tu?