Baru lepas keguguran

Hai mommies.. perlukan kata semangat.. baru lepas keguguran 12w5d.. alhamdulillah tak kena cuci.. cuma sekarang bila teringat je rasa sedih.. sbb xde tanda² nk gugur.. rutin check up kt klinik & tak jumpa jantung bby da.. bby da terbentuk jantina bby boy.. rasa rindu sgt.. doakn sy diberi rezeki lg nnt.. last year pun pernah gugur cuma belum terbentuk lg.. kalini terkesan sikit.. 😢

17 Các câu trả lời

hi mommy sy pun kehilangan 2baby tahun lepas 1st baby 9w second baby 13w mmg sedih . tapi satuje allah takkan uji kita diluar kemampuan kita . jgn sedih tau sis kita dah ada ank syurga❤️

2mo trước

in shaa Allah.. moga Allah ganti yg lebih baik untuk kita.. aamiin.. mekasih awk 💐

mak saya pernah kematian anak sulung masa 4bulan, gugur 4x, anak hidup 9orang. mak kata sedih tp alhamdulillah mak ada anak syurga. tak payah fikir risau2 mmg dh ada anak confirm syurga.

2mo trước

allah.. mekasih awk 💐

sama sy, dua kalo berturut keguguran 2nd trimester...pregnant yg kalini pon doktor ckp kemungkinan akan gugur..sedih rasa...moga yg ketiga ni kuat sampai lahir ❤️

2mo trước

in shaa Allah.. moga dipermudahkan segala urusan awk & selamat semuanya.. mudahan 💐

insyaaAllah, Allah akan gantikan dgn yg lebih baik lg.. jge kesihatan both hsband & wife.. nant rse da ready, cuba lg.. smoga ade rezekinya aminn..

2mo trước

in shaa Allah.. aamiin.. mekasih awk 💐

Xpe. Awak sebenarnye beruntung dah ade yang tunggu di syurga ❤️ mummy kuat 🔥🔥🔥🔥🔥

2mo trước

yes.. kena kuat.. ad hikmahnya nnt.. terima kasih awk 💐😊

Semoga Allah gntikan dgn yg lebih baik lg nnti….aamiin…kuat ye sis

2mo trước

in shaa Allah.. aamiin.. mekasih awk 💐

mg kuat smgt dan mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

2mo trước

aamiin.. terima kasih 💐