berat baby 32w 1.3kg

hai mommies , okay ke kalau dah 32w berat baby just 1.3kg ? ada tips tak untuk naikkan lagi berat baby ?

24 Các câu trả lời

sy 30week 1.4kg masih normal. tapi perut bby pulak kecik . sis try mkn manis² tapi jgn selalu susu penting semoga berat bby naik Dipermudahkan amin ..

berat bby ringan tu kecik..saya anak fast hari tu bersalin berat bby 1.3kgdoktr ckp anak lahir kecik..tapi normal lh cuba badan dia je kecik lahir...

Mcm x ok. Sy 34w baby 1.8 kilo je doc dah pesan sesiap maybe kena induce sbb patut kena capai 2 kg dah

2y trước

Ank first sy pun 1.8 msa 34w dn kna induce ..

ikot weeks masih ada waktu pagi utk tumbesaran bby.. sis amalkan susu n kurma InshaAllah blh naikkan berat bby

hi sis boleh share tak pengalaman sis masa ank kecil haritu masa bersalin mcm mana semua ok ke

Sy ank ketiga pun ceazer,harap yg keempat ni boleh la normal😅sbb jarak pun beza 5tahun kan

Sis ada minum apa-apa berunsurkan kopi ke? @ apa2 yg dpt menghalang penyerapan zat & vitamin?

Sya 32w bby 1.9kilo, dktor ngan nurse kata kecik nmpak prut pun kcik jak

2y trước

sama 🙈 tp doc tak cakap apaa, okay ke tak ke, tu pun dia tak ckp 😅

sy msa 29mgu berat baby 1.44kg..skrg 30mgu 6hri xtau lah naik kew x berat baby..

sy dah Masuk 34w masih 1.4kg..skrg dah tukar tarikh due..tambah lg 2 minggu..