scan 3w6d tp tak nmpak apa

hai mommies normal ke scan time ni doc susah nak jumpa huhu risau jgk, g scan sbb nak confirmkan pregnancy je sbb period lg 2 hari due tp upt dah bnyk kali positif #firsttiimemom

4 Các câu trả lời

Mmg xnmpk apa… klu nk tgk kantung saja biasenye week 5.. week 6 peluang 50-50…nk confirm nmpk week 8.. saya td baru scan week 5, saje scan awal sbb nk tau kedudukan baby.. alhamdulillah kantung nmpk baby pun nampak 🥰

3w tu terlalu kecik awak. Sedangkan 5w pun ada yg belum tentu nampak lagi bila scan. Lepas upt positive, dtg bila 8w baru boleh nampak baby golek2. Tp kalau ada bleeding kena terus ke klinik

awal sangat tuuu pegi scan 😅 kadang org pegi scan 5 week pun x nampak kantung lagi. jgn risau sangat, jaga kesihatan, byk2 rehat. nnt smpai minggu ke 6 baru scan lg

Saya first scan 5weeks nampak kantung je sbb nk pastikan berada dalam rahim bukan luar rahim.