Rasa senggugut di awal kehamilan

Hai mommies, normal ke saya 6 weeks, rasa mcm nk senggugut..tp sekali sekala dtg tuu..rasa rsau pulakkk

8 Các câu trả lời

Normal kot.. sy pon mcm tue jugak.. dpt tau pregnant sebab senggugut n sakit dada.. mcm nak dtg bulan.. da seminggu x dtg n kwn pon suggest cek.. Alhamdulillah skrg 20minggu daa..

Samalah. Masa saya 6week haritu. Rasa macam senguggut. Lagi2 kena cramp perut. Perghh.. terbangun dari tidur terus.. selagi takde darah ok je normal.

Normal. Kantung melekat dlm rahim. Itu yg rasa x selesa, rasa mcm senggugut.. smtime ada bleeding

4y trước

Normal. X normal bila quantity bnyk n warna merah pekat

Normal selagi takde bleeding

Normal je sis...

normal sis

Normal