kicking

Hai mommies.. normal ke 21weeks dh rasa tendang2 kt pundi kencing.. ank betuah ni selalu tendang smpai rasa nk tekucil selalu ?

37 Các câu trả lời

Sy pun rasa benda yg sama terutama klau pundi kencing full mmg rasa geli klau bby gerak2.😃

Due date sis 26.3.20 jgk ke.?kalo bln yg sme mungkin kita pon sme🤭sye pon bru 21 weeks

5y trước

Tq sis.. semoga sis2 juga selamat besalin

saya 20w br dpt rs...aktif btl die dlm prt ni..smp doc scan masih aktif...

Saya 20 weeks dha rasa, memula tkut lama" Redha jelah asyik kencing 🤣

Normal. Enjoy the moment mumy. Nnt itu yg terpaling rindu. Hehe 😻

Normal sis. Saya 17w++ dah rasa tendangan si kecik🤭🤭💕💕

sma la sis...time kita nk pjmkn mata..masa tu la duk aktif

Normal hehe rindunya nak rasa baby kickong lagi 😍😊

Saya pun tengah mengalami yg sama 21w juga..kadang2 rasa ngiluu

5y trước

Asyik msuk tandas je kn sis.. ckp kt suami dia gelak2 je

Normal tu sis..sy 16w dh rase tendangan kecil dia...