Tips nak kawal emosi?

Hai mommies , nak tya pengalaman. Kalau suami outstation berbulan2, mcmna nak hadapi emosi berjauhan tu ? Ni anak 1st & firstime bjauhan dgn suami. ? ergh! Kdg stress juga nak pikir. ?

2 Các câu trả lời

berapa lama berjauhan tu? pregnant berapa weeks tu ye

5y trước

boleh thu suami keje ape yg lama outstation tu hehe..takpelah sis nak buat mcm.mna dh kerja dia kan..sis kena kuat la...ingat tau kalau kite sedih n menangis ke nanti baby kluar die pun ikut sama. 😥