Check up pada bulan puasa

Hai mommies... Nak tnya, sya ada appointment dgn nurse pda bulan puasa ni... Sy nak tnya, kan kita ada test air kencing, kalau puasa hari tu, macam mna kita nak kencing? Ke haritu kita tak puasa?ataupun air kencing tu kita collect time subuh? Ke mcm mna? Mohon pertolongan semua .. terima kasih#pleasehelp

2 Các câu trả lời

Ikut pengalaman baru baru ni saya puasa time checkup, dah kencing pun memang akan terkencing jugak masa kat kk 😂 bangun sahur dah kencing, pastu maybe sebab saya banyakkan minum betul betul before azan. Then tahan jelah sampai checkup

3y trước

ooo..faham2... kena minum bnyak2 ni.. hehehehe.. terima kasih 👍

pengalaman sy..check up masa puasa ok je.. boleh kencing mcm biasa walaupun puasa.. klu sis xboleh kencing waktu tu..take time la kut nurse pun fhm rasanya..semoga dipermudahkn..

3y trước

ooo.. kena minum air bnyak2 time sahur la ye klu cmtu... terima kasih 👍👍