Induced Labour...

Hai Mommies.. nak tnya, spa ada pngalaman kena induce?.. nervous pla 1st preggy trus plan nk kena induce sbb GDM.. share² lh sikit pngalaman, spaya sa lebih ready.. ☺️☺️☺️☺️☺️

29 Các câu trả lời

Saya dua² ank induce sbb overdue.. Ank sulung 12jam than sakit Ank no 2 6jam Yg ketiga ni xtau la Kn ready mental n fizikal sis..sbb induce teramat la sakit

5y trước

In syaa allah sis..bykkn bjln kalo mampu..sy mmg xmampu..

Saya kena induce 2 kali sebab overdue. Sakit tak dapat nak cakap. 22 jam jugak lah sakit contraction tu 🥴 tapi lepas tengok anak, hilang segala rasa sakit 🥰

5y trước

Thanks sharing sis..☺️☺️☺️☺️☺️

Sye pun ada gdm. Tp x yah induce sbb jalan buka sndiri. Mcm2 sye usaha supaya jln buka sndiri. Alhamdulillah.. Xkena induce. Dan boleh bersalin secara normal

5y trước

Eya.. bnyk complications klu induce.. pas2 org cakap sakit dia lagi kuat dari besalin biasa.. seronoknya dgr share org pasal besalin ni.. harap² dpermudahknlh sa bersalin.. 🙏 Thanks untk sharing sis.. & congrats!!..

Saya induce ank ke2..2x induce xjln jgk kali ke 3 bru la bkk 5cm.pstu dh xde skt2 dah..last czer je jln dia..semoga dipermudahkan urusan sis ye..😘

5y trước

Thanks sharing☺️..

Sy ank pertama 10thn yg dulu induce, dari 6pgi sampai 8.25Mlm bru melahirkan anak..sy gdm on insulin masa tu, air metuban pecah mse week36..

Dua2 anak sy induce... Alhamdulillah okay takde pape masalah... Cume tak tentu arah lah lepas masuk ubat tu

Sy pulak merayu kt doc utk mnta induce 🤣 lawak lh, jalan dh 4cm, tp contraction tak kuat, tp doc xbg,

5y trước

🤣🤣🤣🤣🤣 thanks sharing... Ble jga kurangkn nebes sa..🤭

sy induce drip.gdm on diet. neves jugak,tp doa bnyk² moga d prmudahkan

5y trước

tq..bby da 6 bln dapn 😂 good luck yaaa

I pon nervous waiting cuz gdm