Bayi perempuan bersunat

Hai mommies, nak tnya.. saya first mom . Baby girl sy masuk 6bulan baru sunat tdi .. normal kh malam hari dia bersunat tu masi ada pendarahan tempat yg dia dsunatkan tu ? #bantujawab #firstmom #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing #risau_sangat

1 Trả lời

4mo trước

mcmana nak basuh ? doc yg sunat pesan jgn kena air bahagian tu utk 1 2hari ..