Supplement kulit

Hai mommies, nak tnya boleh tak bf mom makan supplement kulit. Sbb kulit saya kusam sangat skrg so nak consume vitamin but yg mesra bf ok ke☺️

2 Các câu trả lời

Macam saya, saya consume apa yg saya biasa makan masa mengandung, continue makan aja. Saya makan bio c n salmon omega. Bio c bagus utk imun badan juga selain cantikkan kulit. Kalau sis nak boleh saya orderkan hehe

Terpulang. As long as breastfeeding safe should be no concern. BTW lepas bersalin it takes time for our hormones and body to heal. So give yourself some times. Enjoy your parenthood mommy. 🌹