Elektif caeser nk pergi hospital mana okay?

Hai mommies. Nak tnya, baru2 ni buat check up dkt klinik luar, n dr suggest utk elektif caeser since air ketuban baby kurang. Ada yang tahu tak hospital mana yang sy boleh pergi dengan harga utk bersalin caeser. Sbb nak mnta dr tuliskan referral letter ke hosp. Sorry newbies sini. Boleh lah share pengalaman korg yg sama macam sy☺️

1 Trả lời

better czer di hospital kerajaan, kos pun murah. sy czer kos dalam 150. terpulang pada awak ☺️ semoga dipermudahkan 💕

2y trước

Orait.terima kasih…moga urusan awk pun dipermudahkan