Air gula

Hai mommies .. just nak tanye bape weeks mommies2 kene minum air gula ye?? .. Ain esok kene ambil darah n minum air gula on my 10weeks pragnncy ..?

24 Các câu trả lời

Hai..sy week 16 dh mnum air gula..nsib smua OK..tp kna check lg kli ke 2 bila kndungan msuk 28 minggu..

Saya 16week minum air gula. Rasa nak pengsan nak habiskan air tu. Ingatkan cawan kecik je😂

ikut umur dan sejarah keluarga.. kalo xde mslh hny skali je kne minum. sblm bersalin

Saya baru je minum tadi. 10weeks. Sbb sejarah family ada yg diabetes.

Sama la kite sis.. Esok minum air gula.. Mlm ni da kena puasa... 9 week pregnant..

Sy kena minum air gula sabtu ni... utk 10w😣 Insha Allah harap ok

Sy baru tadi minum air gula & amek darah & inject kancing gigi 😂

Oo lagi awal ye 10w dah minum air gula. Saya haritu 14w.

20 weeks minum air gula, 29/07/2019 ni 1st minum..

Ms 5bln &7bln...skrg ni 2x km mnm air gula