pregnant atau x??

Hai mommies .. nak tanya yang ni positif ke negative ye???

pregnant atau x??
5 Các câu trả lời

Sy pernah guna ni banyak kali.. hehehe.. lpas tu pi kopak kan.. dlam ni ade satu pil kaler coklat. Haa jgn makan plak...🤪🤪. Ok.. dekat line melintang tu mmg akan melintang.. sbb macam sengaja letak satu line keras kat area situ, so mmg akan naik line melintang . Yg tunjukkn kita pregnant tu klu muncul garis menegak.. menjadikan simbol +.

4y trước

Haha.. first time guna tu yang tak tau..

Negatif sis. Kalau positif dia jadi macam tanda tambah +. Try cek selepas lewat 3 hari period

4y trước

Oh ye ke .. ok tq sis

Da delay period?

negative sis

4y trước

same2..

negatif