Posisi tidur

Hai mommies.. nak tanya week berapa kita xdigalakkan tidur terlentang? Saya baru nak masuk 17 week.. perut pun xbesar lagi.. kadang balik keja sakit pinggang rasa lega tidur terlentang.. tapi dengarnya kita xboleh tidur terlentang.. boleh bagi pencerahan mommies yg berpengalaman

1 Trả lời

kalau perut dah membesar tak digalakkan tidur terlentang sbb kita jgk susah nak bernafas. tapi kalau perut masih belum besar ok je lagi cuma kena biasakn jgk la tidur mengiring sbb aliran darah lagi lancar bila tidur mengiring. dan jgk senang nanti bila perut dah besar sikit takde rasa kekok tidur mengiring