Urine Pregnancy Test

Hai mommies, nak tanya, upt jenama and jenis apa yg paling sensitif selain clearblue ye. Terima kasih.

4 Các câu trả lời

hai! saya guna dip n tell. sebab selalu tengok orang recommend either this atau clearblue, tapi saya baca test yang pakai blue dye senang bagi indent jadi better cari yang pink dye. sebab tu saya guna dip n tell. most probably apa yang ada kat farmasi tu elok. nak tahu sensitivity dia, awak baca kat label. kalau dia tulis 5miu/mL, paling sensitif dah tu.

boleh guna dip and tell awak. sy guna yg strip mcm samar2. guna dip and tell naik line warna Pink.

Dip n tell.. sesuai utk irregular period jugak. Boleh detect seminggu sebelum period

Dip n Tell