Spotting

Hai mommies ❤️ nak tanya.. Spotting selalu nya jdi sebelum haid or lambat dtg haid? Saya blm haid.. Tp bdn rsa lemah jer.. Perut rsa nyilu.. Kdg2 rsa pening.. Mual tp x muntah.. Jd konpius.. Check UPT negatif.. Hurmm

2 Các câu trả lời

Mungkin pregnant tu sis. Saya tak ada spotting pun. Awal awal check negative. 2 minggu lepas tu check lagi baru positif. Nanti sis cuba check lagi

5y trước

Moga ada berita baik sis 🤗

mngkin mngndung tpi blum jls lgi

5y trước

Harap sis 😣 instinct tu mcm ada tp xnk berharap sangat tkt nnti terperiod pulak..