Susu Oh Susu

Hai mommies ☺️ nak tanya sikitlah. Is it okay kalau minum susu coklat. Tekak tak boleh terima susu putih 😓#advicepls #firsttimemom #firstbaby #firstmom

4 Các câu trả lời

kalau tak boleh minum susu awak boleh makanan lain. sy both pregnancy mmg xminum susu. if minum pon susu kotak hl. tu pon jrg2. kalau kalsium kurang boleh mkn pil kalsium tp pastikan doctor yg advise. makan makanan seimbang, makan buah buahan, kekacang, sayur sayuran

2y trước

sama2 awak☺️

sy dri dlu bkn jnis suka mnum susu putih , since awal pregnant smpi skrg 30weeks sy mnum susu coklat& strawberry yg jenama HL , alhamdulillah sepnjg pregnancy tkdepape pun .

Boleh je awak janji minum susu, jangan tak minum susu pulak kalau sayangkan gigi rajin minum susu waktu pregnant 🫶🏼

2y trước

Hahaha baikkk 🤭

try mknn yg berkalsium tinggi