Makan ubat allergic

Hai mommies. Nak tanya. Sebelum pregnant i selalu ambil ubat gatal sebab memang ada allergic. Boleh ke kita makan ubat allergic/selsema di awal kehamil. Bahaya tak? #5weekspreganent #ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

pg check doctor dlu. dpt kn ubt yg sesuai utk ibu mengandung. bwk ubat tu sekali jpe doctor tye. ade jenis ubt allergic x sesuai utk ibu mengandung.

kalau nak makan ubat allergic, hanya yg doc prescribed sahaja. jgn beli yg kat farmasi ke klinik luar. bahaya utk baby

2y trước

Baik terima ksih