UPT POSITIF

hai mommies. nak tanya saya dah lewat period 7 hari, means bulanni saya tak datang period. masa lewat period hari ke 3 saya cek 1 line, then hari ke 7 saya cek dah 2 line. mual tu takde, cuma badan sakit sakit, breast berdenyut tapi sekarang dah okay, then masa lewat period tu ada keluar lendir telur putih macamtu. mommy rasa betul ke saya pregnant? if saya lewat untuk cek ke klinik misi marah tak ye? sebab anak pertama sekarang 8 bulan risau pulak kene bebel takde penjarakkan 😭

UPT POSITIF
2 Các câu trả lời

scan dulu sis. buka buku pink tu jgn lambat sangat. nurse bukan saja2 buat peraturan mcm tu. utk tengok growth anak kita jugak. nurse tak bising lah. bising pun diorang kena cek jugak.

6mo trước

yee sis...pergi je kt pendaftaran pesakit luar kata nk check pregnant..nty misi akn daftar trus buat ujian air kencing...sebab sy bru ja buka buku pink smlm

hari pertama check samar²...hari kedua check terang.....doakn sy kuat yee...sebab sy czer bru msok 2 tahun pregnant balik

6mo trước

tq😊