PERUT MENGERAS

Hai mommies, nak tanya. Saya dah 37weeks and perut kerap mengeras tapi tak sakit apa-apa. Tadi checkup bagitahu dr tapi jawapan dr tak menjawab soalan. Dr kata kalau mengeras kerap and sakit kena pergi hospital. Tapi soalan saya, saya kerap mengeras and tak sakit. Dr kata next week baru scan 38weeks. So mcmmana ya mommies 🥲 Is it normal?

1 Trả lời

Normal tu range baby dh cukup matang utk keluar. Kalau turun tanda . Contraction kerap pergi pac ye sis

6d trước

Mcmana sis dh dkt wad ke masih pantau dkt rumah?