Jaga Kucing

Hai mommies ! nak tanya pendapat la. saya pregnant almost 12 weeks jadi kandungan berusia 3 bulan. Jadi ada masalah tak untuk membela atau menjaga kucing ? Elok atau tidak elok ? Buntuuuuuu ?

1 Trả lời

hi.. sy pun ada bela kucing jugak.. alhamdulillah main tido ngan kucing masa pregnant tak datang kan pape effect pada kandungan.. dah slamat bersalim dah pun 😊tapi ada juga yang kata tak elok sebab kuman dan sebagainya.. saya rasa bergantung pada seseorang tu sndri kot.. hehe.. tu pendapat sy lah

5y trước

welcome 😊