Hitam di bahagian leher

Hai mommies, nak tanya normal ke bahagian leher tiba2 berubah sedikit gelap 🥺 Boleh share momies ada pakai apa2 untuk kurang / hilangkan kesan tu? #advicepls

6 Các câu trả lời

normal tu...tiap org lain tanda..sye dlu mse pregnant anak first..tanda sye prgi kat hidung..makin hari makin besar hidung sye..smpai la hri sye nak brsalin tu..hidung sye jdi besar gile lpstu jdi merah..habis nurse gelakkan sye..lps brsalin bru la surut..aduii..naye pak karim

3y trước

Oh memang normal ye, hehe itulah first time takut juga

normal je puan.. saya dulu pun hitam kat leher siap suami ketawakan.. yg paling menyakitkan sakit telinga sepanjang kehamilan.. lepas bersalin barulah telinga tak sakit lagi😭..

Saya bukan setakat leher,satu badan jadi macamtuu..Tapi nanti akan maken berkurang bila nak dekat bersalin nanti.Jangan risau maybe hormon..

ada org mcm tu. saya x kenala. tp ada kenalan yg kena. lps bersalin dia hilang.

Normal sy ank kedua ketiak hitam selepas bersalin baru hilang

3y trước

i ni 35 week 3 hari dh rasa sakit bawa thn rasa byk gatal seluruh bdn dan kat vagina pun sama mlm mlm dh start gatal mcm setiap minit knp ye??? normal ke tu sbb sblm ni tade bila masuk minggu 33 dh start dh mcm ni ....

Hai sis, mungkin boleh cuba pakai scrub beras home made.

3y trước

Sama-sama.