Perut Vibrate Tendangan Baby Atau Gerakan Baby?

Hai mommies, nak tanya ni 😊 skrg sy dah 12 weeks. Ada certain time tu rasa vibrate2 di perut. Selalunya sebelah kiri. Adakah tu tendangan baby ataupun baby gerak2 😁 #newmom #bantujawab #firstmom

2 Các câu trả lời

12 weeks anggaran 5cm, besar macam limau kasturi. masih belum boleh rasa tendangan sebab kaki tangan pun belum terbentuk sepenuhnya. boleh jadi rasa gerak. selalunya akan rasa mcm buih buih masa 16 week keatas.