PAKAIAN DALAM MASA DALAM WAD

Hai mommies, nak Tanya nanti masa warded nak bersalin, korang pakai bra Dan panties tak? Kan doctor nak seluk² cek bukaan. Segan pulak nak bukak panties bila doctor datang cek. 😅#SeriusTanya

2 Các câu trả lời

dalam labour room tak pakai panties/bra..nti masa kt PAC kalau mmg dh ready nak masuk labour nurse bg plastic kite masuk baju semua dalam tu..tp kalau tak ready lg kene warded dlu tak perlu la buka..dalam beg bersalin kn mmg kene standby panties & bra

Kat PAC still pakai lagi. Masuk labor room kena bukak bra and panties

2mo trước

Ya betul. Pakai untuk lepas bersalin je.