first time pregnant

hai mommies.. nak tanya.. mmg normal ke kalau berak.. poop warna hitam?.. saya dh masuk trimester2.. sejak dari first month pregnant.. saya poop warna hitam... normal ke tu? #ingintahu

9 Các câu trả lời

Normal sangat sangat. Bermakna ubat waktu skrg yg diberi pihak klinik (ubat zat besi) yang Puan makan diserap baik dalam badan. Dan serasi dengan badan. Good signs! ❤️

Kalau sis consume iron tablet kk bagi, maka itu normal..tu maksudnya iron diserap dgn baik..dkt kotak iron tablet tu pun ada bagitau yg 💩 akn jd hitam..

9mo trước

Hehe.. Jangan risau sis

Sya pn jdi warna hitam slps mkn zincofer. Tp hb mmg ok. So sabar jela jnji ibu & bby sihat. Hehehe

Saya pun gelap sgt sgt najis tu terkejut tgok hehe . Tp hb okay alhamdulillah. Sebab zincofer tu

Kalau consume ubat iron dari kk memang akan jadi warna hitam. Tu normal sis. 🥰

Memang gelap sis kalau makan tablet yg kk or klinik bagi hehe

normal

Normal

normal