Pelam muda

Hai mommies. Nak tanya kalau kita makan mangga muda banyak tak pe ke ? Sbb bila kita makan nasi muntah makan pelam x muntah ?

Pelam muda
7 Các câu trả lời

Makan je ape y blh mkn,doc kat tmpt sy bgth xde pantang larang bg pn ibu mgandung cuma berpada2 jelh...sbb dlm pantang nti mmg kena kontrol mkn jd xdpt nk mkn bnda y merapu meraban dh😅

5y trước

Tak boleh mcm tu.. Waktu mengandung kne hati2 bab mkn.. Fikir ada baby dlm perut yg mkn zat mknan tu.. N diet utk jaga berat n darah juga penting supaya mudah besalin n sihat.

Jgn terlalu byk sgt takut sakit perut mummy sbb masam kan. Tapi ikut juga lain org lain badannya. Ada yg ok je😊

Samalah dgn saya. Tekak dpt terima asam2, mangga je. Nasi langsung tak dpt sentuh.

Sy buat sambal pelam muda ni mkn dgn nasi n ikan goreng trus berselera..

Takpe sis biasa kan org mengandung ni nak yg masam2 je

Blh je nk mkn tp jgn bnyk sgt..hehe

Boleh je..tp kena mkn bnde2 yg berat jgk