Sapu minyak angin aromaterapi

Hai mommies .nak tanya bole ke sapu minyak angin aromaterapi dkt perut? Sapu skit je waktu nk membuang sebb sembelit .sambil urut lepas sapu tu .urut slow2 .#pleasehelp #bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

eh x bole awk, nnti ada effect kt baby. doc ckp jgn sembarangan sapu apa ii minyak angin kt perut, klau awk sembelit g farmasi cri ubat cair najis nmanya lactulose memang khas untuk org sembelit. senang nk membuang nnti, sy ni sembelit teruk smpai buasir dh

1y trước

mcm pelik nurse kk ckp bole, setahu sy dan doc pun ckp memang x bole sapu apa ii minyak angin. klau sembelit beli ubat ye kt farmasi, nnti buasir susah awk