baby sakit

hai mommies nak tanya, baby saya skrg tgh demam batuk & selesema . baby saya tak nak susu tp makan dia nak . tp saya risau berat badannya drop 🥹 saya ada tanya nurse . dia kata tukar susu . saya dah tukar tp baby saya still tak nak susu . apa yg patut saya buat ? tolong saya mommies saya dlm dilema 🥹 #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

2 Các câu trả lời

usia baby awak? if baby nk mkn then offer baby makan. complete kan meal baby awak. dgn pemakanan pon berat badan baby boleh naik dear.

10mo trước

boleh bg meal complete dkt baby. boleh tmbh santan/susu full cream/cheese dlm masakan baby. polar tidur baby mcm mana? okay tak