Result minum air gula

Hai mommies .. nak tanya, ada x yg dah minum air gula then result selepas minum lagi rendah dari sebelum? 😅 Contoh sblm minum bacaan 4.3, selepas minum 3.9 .. kalau ada share pengalaman ya tq😘#seriusnanya #firstmom #firstbaby #bantusharing

15 Các câu trả lời

tak makan minum manis kan.. btw dah berape minggu ni minum air gula?

10mo trước

sy minum air gula hari tu time 18 weeks .. skrg 21 weeks .. utk minum kali ke2 nurse bagitau mgkin dlm 27@28 weeks

Ada sis... doktor suruh mnum kali kedua.

10mo trước

ohh sama la sis .. doktor pun suruh tggu result kali ke2 nnti mcmana

insulin badan puan elok la tu

10mo trước

ya ka sis? alhamdulillah kalau mcm tu

selalunya kena repeat balik.

10mo trước

saya mmg kena minum 2 kali, sbb risiko kan .. kali ke2 nurse bgtau InsyaAllah nnti 27-28 weeks .. tp utk yg first nie xda cakap nak repeat😅

Ada ter muntah ke? 😂

10mo trước

Xda sis .. nurse okay jak xda tanya, doktor pun pelik sikit😅 tp sy mmg kena minum 2 kali sbb ada risiko .. kali ke2 nnti dlm 27@28 weeks mcm tu .. harap result okay😊