Makan pedas time pregnant

Hai mommies.. nak minta pandangan. Saya sekarang mengandung 14 minggu tapi suka sangat makan pedas. Pagi-pagi mesti rasa nak makan nasi lemak. Malam makan nasi, ayam goreng & kari mamak. Air pulak mesti limau ais. Tekak macam tak boleh nak terima kalau makanan tak pedas or masam. Bahaya ke makanan & minuman ni?

5 Các câu trả lời

Best nyer bole mkn.. hee

5y trước

Hehe insyaAllab nanti mesti akan datang selera makan tu. Tak boleh stop makan sebab asyik lapar 😅