Bentuk perut tak nampak lagi

Hai mommies and mommies to be, saya nak tanya 8week bentuk perut dah boleh nampak ka? Sebab perut saya masih kelihatan biasa atau mungkin sya yang tak perasaan sebab bukan selalu tengok perut. Risau pula, adakah ini normal? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

10 Các câu trả lời

normel sis 😊 sya dh 13 w pon x nmpk lagi perut npak slim je...sbb bby kecik lagi dh 4 atau 5 buln bru nmpk ...tengok org jugk n tengok tetinggian...kalau tinggi susah nmpk kalau rendah 4 buln dh nmpk kalau tinggi 6 atau 7 buln tengok pada bentuk bdan😊

Normal puan, baby dlm perut pun kecik lg. Ada yg masuk 7 bulan baru nampak ada baby bump. Ikut jenis badan dan jenis rahim. Kalau rahim tilted mmg susah nk nmpk perut.

3y trước

Waa tahniah sis

hehehe saya 4 bulan pun perut buncit gituu je . kalau pakai baju blouse mmg tkkn nmpak . hehehehe sbb first baby kan . then saya pun kurus tinggi . 😂

Awal lagi sis.. Maybe second trimester baru nampao sikit.. Sy bru 9 weeks pon blom ketara Sgt.. Tp kalau perhatikan mmg ada perbezaan la Dr sblom ni

3y trước

Okey sis, thankyou 😅

ya allah sis kecik lagi, jangan gelabah. saya dah 6 bulan pun perut belum nampak lagi adoiii benda tu pun nak tanya

3y trước

Okey sis, tq sharing 😅

Klau first baby selalu 20week baru nmpk..8week kecik lgi sis sye 4bulan second baby pon xnmpk lgi

3y trước

Ooocm gitu tqq for information sis 😊

Normal sis sy anak kedua pon 5 bulan baru nampak anak sulung dulu 9 bulan pon kecik

normal sis..sy ank first,,skrg dh 6 bln pn x brpe nmpk lg..😊

3y trước

Ada juga eh, mcm gitu hihi tqq sis bagi info

relex sis..sy 16w ni pon bile baring leper je perot..😁😁

3y trước

Ohya, maybe saya je yg fikir bkn2 kan hihi

4 bulan ke ats bru npk prut depnds bdn sseowg tu

3y trước

Thank you 😊