Baby besar 2w dari sepatutnya

Hai mommies. Mommies biasa tak kalau scan size baby besar almost 2w dari separutnya. Sy now 12w 1d semalam scan baby dah 13w6d . Doc so far tak tukar la due date saya. Doc kata tgk progress next checkup. Fyi sy period regular and mmg masa awal checkup mmg selari saiz baby and due date sy. #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Sama mcm sy baby lebih besar dr sepatutnya. normal tu cuma sy doc tukar due date je.. ikut tarikh scan tu.

normal