Kepala bayi benjol

Hai mommies, minta pendapat, baby sy dh nak masuk 5bulan .. baru saja tdi atas kecuaian sy bermain hp smbil menyusukan dia .. hp sy terlepas dri tgn dan jatuh atas kepala dia .. masa tu baby sy tgah tdur trus dia trbgun mnangis skjap sbab trkejut .. kesan nya ada merah² sikit dan benjol sikit.. m sy risau .. bantu sy .. #firstmom #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

1 Trả lời

awak pantau 24jam ,kalau kata dia ada muntah, tak sihat, tak aktif p hosp. terus.

2mo trước

ok awak 🥺