survey

Hai mommies, mgu keberapa korg bersalin anak ptama? ? Share pengalaman sikit ?

130 Các câu trả lời

Hai..Week 25 Day 4. My Merdeka baby girl. Dah 4 tahun umurnya.Syukur.

Tarikh jangka 24/02/2019 maka lahirlah anakku pada 24/02/2019. Sabtu ni 6 bulan dah

due date 24/02/2019 lahir tarikh yang Sama. seronok dalam perut Mama😚

Yeah me too want to know ur guys experiences.. Sa pun tngu hri for my 1st child jg

39w.. alhamdulillah.. now my baby 2m already😀..moga urusan sis dipermudahkan

40week 4 hari 😂 baby xnk kuar syok duk dlm perut mami 😆😆

37 minggu..sy kena czer disebabkan baby songsang dan air ketuban kurang

37 weeks 5 day..bnyak buat ketuk ketampi dan jalan itik

5y trước

sy bt awal msa 36 weeks doktor suruh start.. sy bt x kira time bila..ada lapang2 ja sy bt..sekali bt x bnyak..ketuk ketampi 10 kali..jln itik dua kali je..tu pn dlm 10 tapak cm tu..

exactly 37weeks. awal dari perhitungan tarikh yg doktor bagi 😆

38weeks...sbb ada kencing manis masa preggy anak 1st...