Tengok wayang

Hai mommies. Masa pregnant mommies ada tak yang pergi tengok wayang? Kita semua tahukan dalam panggung wayang ni sound speaker kuat. Lepastu ada pulak scene yg boleh buat kita menjerit, terkejut. Saya takut pulak nak pergi tengok wayang sebab risau kot2 keadaan macam tu bagi kesan pada baby dalam perut. #mommytobe #anakpertama

1 Trả lời

Bile preggy sy memang elakkan utk involved ape yg dah obviously warning utk pregnancy women..cth mcm tgk wayang, naik flight.. klau bleh elakkan sbb klau dieorg da bg warning tu ade la sbb nye..