Klinik kesihatan check up

Hai mommies, maaf nak tanya mommies yg berpengalaman. Saya forth time untuk check up d kk , selamani ibu yang teman kan tpi pon baru sekali. 8/4 ni check up lgi and husb dpt teman. Soalan dia , husb boleh masuk sekali ke masa jumpa dr untuk scan ? Sebab kalau ikut 11w masa app tu so husb excited nak tngok jgk anak dia huhuhu .

2 Các câu trả lời

tgk kk n doc 😭 sy sepanjang preggy klau jumpa doc pakar, mmg xde msalah utk dia klau husband tgk skli .. tp doc biasa, agak susah utk dpt .. sy pernah kne mrah dgn doc tu sbb dia kata yg nk check ni puan ke suami puan 😞 kitonyo dh la sensitive sejak preggy ni .. last2 klau jumpa doc biasa Tu, mmg sy sorg je msuk

Ikut kk. Area saya cuma saya sorang je husband takleh masuk teman doctor tak bagi ramai2