Termakan benda asing

hai mommies, i taktau nak tanya siapa. harini mak ada masak makanan kegemaran. so i makan macam biasa kemudian bila nak tambah lagi sepinggan baru perasan dalam lauk tu penuh lalat/langau yang kecil2 halus tu. masalah nya dah makan sepinggan, bila nak tambah kali kedua baru perasan ada benda asing tu. tak perasan sebab dapur malap ?so i nak tanya ada effect ke kat baby. dah 6 bulan pregnant

1 Trả lời

Bkn lalat tu..1jenis serangga..mcm lalat tp bkn...sdh termakan kn?jgn sj sakit perut...klu risau p ja bha klnik..nnt doc tgk jg tu..klu bhya doc bg ubat