Bile Bersalin?

Hai mommies.. Hari ni sy dh genap 38minggu.. Boleh x share mommies yg dh bersalin tu bersalin normal minggu keberapa n hari keberapa? 1st pregnancy dlu sy bersalin ceaser at 35minggu, 2hari. Tu pn sbb pre-eclampsia. Jd, ni 1st time mengandung full term. Excited n nervous at the same time.

6 Các câu trả lời

Alhamdulillah, setakat anak pertama ni, saya bersalin on 37 weeks dan normal.

Sy bersalin 40mggu 5hari bersalin normal.. .klu x kne induce 41mggu..

sy pn 38mnggu sktg ni..tp xbersalin lv

Saya bersalin normal 38minggu5hari.

Sy bersalin 40w induce

5y trước

Takde

3/9