Perancang keluarga

Hai mommies dan bakal mommies. Boleh saya tahu apa perancang keluarga yang mommies ambil yang berkesan dan paling selamat. Sekarang tunggu masa untuk bersalin nurse asyik tanya bagaimana perancangan nanti. Kadang takut nak ambil sbb ada baca dan dengar apa yang orang kongsi effect2 setiap perancang yang diambil. Setakat ni sy bagitahu nurse nak rancang secara natural saja iaitu azal. Ada yang plan secara natural ke ? Risau juga takut ter eksiden huhu. Terima kasih yang sudi jawab. -Bakal ibu untuk first son-

1 Trả lời

Saya tak ambil perancang .. Nak rancang sndiri je .sma ngn awak la tkut effect2 perancang ni hehe

5y trước

Kalau saya..saya yakin bole rancang sndiri .. Sb hubby jenis bole bawak bincang hahaha tp klu dah rezeki xleh wat gapo hehe