Masuk 5 bulan hamil

Hai mommies, Just curious, mommies yg hamil masuk 5 bulan boleh share tak apa perubahan yg mommies rasa? Skg ni saya pndai rasa perut kram, tp kram yg bole deal lg (bukan teruk), kdg rasa bangun pagi Rahim mengeras bhgn kanan, cepat rasa ngilu2 kejang kaki esp betis huhu. Ada ka normal ye?

5 Các câu trả lời

sakit perut mcm sengugut kiri kanan tak leh tidor malam megeras kadanf smpai senak sakit pingang kaki sakit rambut je tak sakit.. overthibgking list2 sakit d atas pg doktor takda apa2.. stiap hari lain dugaan nya. 😔

1y trước

yg awk rasa ni tiap hari ke atau sklai kala? betul sgt, saya Susa sgt nak elak overthinking tu , tp tu la Cuba elak fikir buruk. tp alhamdulillah klau keadaan sis smua okay .

Rasa pundi kencing full yg teramat. Lepas tu masa buang air kecil alahi sikit ja. Tp perasaan full tu mcm air kencing bnyak dalam pundi kencing 🤣🤣🤣

1y trước

Kan..masa nak keluar rumah la 2-3 kali rasa nak kencing ..bila masuk keta pun tetiba nak kencing..padahal sikit je kencing tu tp rsa tak tahan sgt

Rasa nk kencing secara tiba2..padahal xde rasa nk kencing pun..pastu xblh tido malam. Auto terjaga pukul 2pagi..

Sama..kdg tetiba perut mengeras pastu asyik nak kencing

1y trước

Sy mula nampak baby bump start bulan ke 5 ni .. tp kalau baju longgar tak nampak sgt.. haha biasa baby bump ni dia keras..kalau sis baring terlentang dia stay je bulat keras klu lemak dia anjal2 haha

normal