ubat pregnancy

Hai mommies, boleh x cadangkan ubat untuk kuatkan pregnancy? semalam saya check two lines. kira² sy 4w dah. kalau sy pergi scan nanti takut belum nmpak apa² and sy pernah keguguran 2 kali sebelum ni. kalau mommies ada kes macam sy. boleh share tak something 😁 serious sy takut untuk kali in.

2 Các câu trả lời

Awak boleh pergi ke klinik KK @ klinik swasta. Dr boleh suggestkan ubat yg sesuai untuk awak dan untuk kuatkan rahim awak. Mommies2 kt sini x boleh sebarangan suggestkan sbb takut x sesuai dgn body awak. Lgpun kalau awak pergi pharmacy untuk dptkan ubat untuk kuatkan rahim, pharmacist pun x akan bg sebarangan. Hanya Dr yg boleh suggestkan. Normal untuk rasa takut ye lah dah 2 kali awak gugurkan. Tp x apa doa byk2 supaya kandungan kali nie boleh bertahan sampai 9 bulan.

11mo trước

thank you awak. Aamiin 🤲🏻

Saya penah kes keguguran juga sblum ni. So tau je pregnant saya trus pg o&g saya . Dia bagi ubat kuat rahim smpai 14-15w mcm tu. Skrng ni tunggu hari bersalin 13/11 due

11mo trước

x lame lg la meletup tu hihi. semoga dipermudahkan urusan awak. thank you 🤲🏻