Bila book hospital?

Hai mommies. Boleh tahuu selalu nya masa kandungan berapa bulan mommies book hospital untuk deliver?#pleasehelp

2 Các câu trả lời

ad setengah swasta letakkan syarat kena sekurang2ny checkup 2kali dekat hospital tersebut sebelum melahirkan..macam kawan saya,sekarang 5bulan n dah book pun dekat hospital yang die nak..

kalau swasta kena ada syarat cek up bila masuk 7 bulan. kalau gov time sakit bole je pgi tp x sure la skrg time covid ni.. penuh Dan padat lmbt dpt katil