Maternity pad

Hai mommies. Boleh suggestkan x maternity pad yang ok. Bertali atau x. X pernah beli. Dulu masa warded di hospital, hospital bagi. Lepas czer, balik rumah saya pakai pad biasa saja. So untuk anak no 2 ni cadang nak prepare sendiri maternity pad.

2 Các câu trả lời

Boleh pakai jenama autumz atau brand lain as long maternity pad kalau saya selesa pad la bukan jenis tali macam kat hospital tu