Kuning anak

Hai mommies, boleh share tak tips untuk kurangkan kuning anak? Saya first mom xberapa tahu kalau sudi shared la sikit experience 🥰❤️

2 Các câu trả lời

Ni experience saya . Masa awal2 saya kerapkan baby menyusu badan sekerap yg mungkin. Tapi kuning still maintain and turun tapi sikit je. 2weeks pun bacaan still tinggi. So atas consult doc private dia suruh saya fully formula or mix . Sebab saya darah O+ so doc kata kemungkinan breastmilk jaundice. So saya bagi baby mix tapi sbb baby lagi suka breastmilk so saya lebihkan breastmilk. formula tu just topup2 je. Minggu ke 3 bacaan kuning terus drop 5 dah boleh discharge. And plus saya ada mandikan baby dengan air cap badak jugak.

1y trước

samalah saya pun O+ . terima kasih sudi kongsi pengalaman. nanti saya cuba 🥰❤️

Bykkan menyusu.lg byk dia berak kencing lg cepat kuning hilang

1y trước

ooo gitu Terima kasih info❤️🥰