Baby 6 bulan

Hai mommies, baby sy tak lama lagi dh nak makan . Boleh suggest tak apa brg2 persediaan makan yg diperlukan ?kalau boleh yg harga bajet je . Kalau baby chair , baby blm berapa nak pndai duduk sndri , boleh kah dudukan dlm baby chair ? #ingintahu #SeriusTanya #bantujawab #firstmom

4 Các câu trả lời

klu bby xpndai duduk sndri xperlu lg baby chair. sy beli inflatable chair tu, at least tak keras dan blh adjust ikut selesa bby. and benda tu pun blh multipurpose jd tmpt duduk mndi dia 😂 sy beli hand blender, set kutleri, bekas ice cube, thermos mkn (utk hntr pengasuh)

2t trước

periuk biasa je, cari yg kecil..sy masak ats api dapur

Sis boleh beli baby chair yg kena pump tu baby sy tgh belajar duduk guna yg tu dia suka sgt.. murah n senang utk baby belajar duduk.. skrg baru masuk 6 bulan

2t trước

Ya baby duck chair. Saya beli kt tiktok rm17 je guna kupon free delivery. Tiup guna mulut je cepat hehe. Dari 4m dah boleh train baby kt situ nanti cepat dia pandai duduk bila masuk 6m