Bila boleh beri bayi makan ?

Hai mommies ! Baby saya baru masuk 4m , tapi mil saya paksa beli cerelac untuk baby makan 😅 saya dah cakap baik2 baby 6m baru boleh start makan lepastu mil saya boleh cakap “ eh mama bagi semua makan umur 4bulan tak mati pun” 😅 dulu masa baby sebulan mil suap air masak smpai satu cawan sebab budak tu sedu 🥲 menangis saya tgok anak saya diberi air masak 🥲 nak tegur tapi tu mak husband kan. Tak berani 🫠 sebab tu tak suka nak balik rumah mil plus tak suka biar baby duduk dengan mil . 😅 adik ipar pun boleh tahan ya suka try suap suap makan kat baby saya 🫠 boleh bagi pendapat tak macam mana nak bagitahu husband benda tu salah . Tapi taknak dia terasa hati ?

11 Các câu trả lời

Kena bertegas sis. Bukan nak biadap tapi.. dia anak yg sis kandungkan. Dia anak yg sis lahirkan. Kalau jadi apa² pada anak, sakit nak terima sis.