cabut gigi anak

hai mommies. anak sya boy 6yrs, baru kena cabut gigi geraham atas paling hujung ats sebab gigi trsebut dselamatkan sbab suda rosak dan ada jangkitan kuman. now, sa mau tnya, ada x ank2 mommies yg bpngalaman sperti ini? lepas cabut gigi, ada effect smpingan x? brpa lama sembuh gusi trsebut lpaa cabut gigi? tq❤️

1 Trả lời

X smpi 24jm lubang tu akan kecut.. jgn p sentuh.. minta anak kumur mulut lepas mkn or minum manis

5y trước

Ya.. sllu lps cabut gigi mon ice cream.. bg hilang cepat kebas tu..