Pipi bayi melepuh

Hai mommies.. anak saya 4 bulan dan dah 3 minggu pipi bawah mulut ni merah n kering.. bahagian lain semua ok je.. sebelum ni pipi pernah kena ruam tapi sapu cetaphil terus ok.. tapi kalini naik ruam macam ni sampai berair.. nak pergi doktor tapi nak tau jugak anak2 mommies pernah kena macam ni ke?

152 Các câu trả lời

Anak saya 1 badan dia naik ruam merah. Sapu cream snowhite dan sekarang dh licin cantik

Saya masa dlm pantang kena dah semakin ok. Skrg anak dh 4bln 12hr... doktor kata ekzema

Anak saya macam tu jugak. Tu ekzema sis sebenarnya, saya pun ingat ruam pada mulanya.

maaf tumpang tanya...Anak saya mula lapar dah umur 5 bulan...Bokeh bagi makan x sikit

saya pakai ini untuk ruam ank saya.. saya jgk Jual..http://www.wasap.my/601117328523

Gunalah ceptaphil . The best cream that recommended from dr paeditiric specialist

Boleh cuba krim ni sis. Sy ada jual and pakaikan kat anak sy jugak. 100% NATURAL

Cuba sapukan tepung kanji yg bersih Dan masi Baru..ia akan baik dengn sempurna..

hi mommy , ank saya nak masuk 5 bulan dah..boleh ke saya bagi anak saya nestum .

sapu minyak kelapa dara pun elok..sy guna brand d'herb terlajak laris tu🤭🤭